Mijn naam is Jasper Brandt. Als HR-procesconsultant help ik werknemers om werk slimmer te organiseren, waardoor zij beter kunnen presteren en de organisatie succesvoller wordt. Ik geloof dat als een organisatie blijvend wil verbeteren, niet alleen de procesverbetering, maar vooral mensen daarbij het verschil maken.

Mijn passie is om mensen hierbij op een creatieve en enthousiaste manier verder te helpen. Met enthousiasme wil ik werknemers inspireren om op een andere manier naar organisatie van werk te kijken, gedrag te veranderen en blijvende resultaten te realiseren.

Dit doe ik door mensen inzicht te geven in de toegevoegde waarde van hun werk, betere samenwerking te zoeken met anderen (afdelingen) om vervolgens samen innovatieve procesverbeteringen te bedenken en door te voeren. Dit leidt tot tevreden werknemers, betere prestaties en succesvollere organisaties.

Door mijn ervaring met het begeleiden van verbetertrajecten bij verschillende middel- en grote organisaties heb ik bij veel collega HRM’ers in de keuken mee mogen kijken en zicht gekregen op de problemen die zij dagelijks ondervinden. Maar ook hoe zij die problemen oplossen.

Met minder inspanningen meer resultaat bereiken (lean) en fouten voorkomen in plaats van fouten herstellen is daarbij de boodschap. Dit kan met of zonder ondersteuning door IT. 

Deze site is bedoeld om samen met geïnteresseerde HRM’ers kennis te delen en ervaringen over toepassing van Lean binnen HR uit te wisselen. Reacties zijn daarom meer dan welkom.

 

profielfoto Jasper Brandt

Linkedin profiel Jasper

06-23226757